Selecteer een pagina

Over 123-Online.nl

Mijn naam is Daisy van Zoggel

Sinds jaar en dag houd ik mezelf bezig met het bouwen van websites, het fotograferen van mensen en dingen en het schrijven van teksten. Het liefst ontzorg ik mijn klant van A tot Z. Dat is mijn drijvende kracht. De naam van mijn bedrijf is Mooi-Dees.nl. 

Dagelijks krijg ik op mijn kantoor mensen over de vloer die het lastig vinden om een begin te maken met een (nieuwe) website. Vaak hebben ze het al wel in hun hoofd zitten maar krijgen ze het maar moeilijk op papier. Wat ik dan doe….Ik nodig ze uit op mijn kantoor en we gaan samen op papier krijgen wat in hun hoofd zit. Door het stellen van de juiste vragen en het samen op zoek gaan naar de ideale klant komen we zo tot de mooiste eindresultaten. Dit werkt perfect! Jij zit naast me terwijl ik aan het bouwen ben, zo kun je direct bijschaven en aangeven wat je wel of niet passend vindt.

Omdat niet iedereen weet dat het ook mogelijk is om op deze effectieve manier een site te bouwen heb ik hier onlangs een speciaal programma voor geschreven, 123-Online.nl.

Het VIP-programma werkt heel eenvoudig:

Je kiest op deze site een layout die je aanspreekt en plaatst de bestelling. Vervolgens begin ik met het nodige voorwerk en nodig je uit voor de bouwdag op mijn kantoor. Ik zorg voor de koffie/thee en een overheerlijke lunch.

Op het einde van de bouwdag zijn we een heel eind compleet en kun je al genieten van het eerste resultaat. Om de bouwdag zo effectief mogelijk te benutten zal ik de minder interessante technische onderdelen uitvoeren in de dagen daarna.

Een week of 4 later spreken we weer af en gaan we de puntjes op de i zetten. Je zult zien dat wat in eerste instantie in jouw hoofd zat nu keurig netjes op het internet staat en je eigen bedrijf vertegenwoordigt.

 

Laat mij doen waar ik goed in ben dan kun jij je gewoon blijven focussen op je bedrijf!

BEN JE EEN STARTER?

Ben je een starter en heb je nog geen gigantisch budget tot je beschikking? Ook dan heb ik een hartstikke leuke oplossing voor je.

Je kunt er voor kiezen om met 1 pagina online te gaan. Dit is de zgn One-page website. Je hebt dan een uitgebreid visitekaartje online staan met eventueel een korte inleidingstekst en een contactformulier.

Zoek je een iets breder pakket dan is het STARTERS-pakket iets voor jou. Je schrijft zelf je teksten en verzorgt zelf het beeldmateriaal. Dit stuur je per mail aan mij door en ik verzorg de layout. De basis-layout heb jij zelf al gekozen tijdens het bestellen. Het complete plaatje ga ik voor je vormgeven. Is alles naar wens en bijgeschaafd dan ga je pas online. Het geheel omvat max. 8 pagina’s.
Dit pakket is naar wens uit te breiden met bijv. hosting of een onderhoudscontract of diverse functionaliteiten. Je mag altijd contact opnemen voor een maatwerk offerte. info@123-online.nl

“Laat mij je helpen om dat wat in je hoofd zit op papier te krijgen”