Selecteer een pagina

SPECIAAL VOOR DE STARTER DIE NOG GEEN BEHOEFTE HEEFT AAN EEN UITGEBREIDE WEBSITE, MAAR WEL GEVONDEN WIL WORDEN OP HET INTERNET

 

One-page website

$

Kies één van de layouts

Maak een keuze die goed bij je bedrijf past. Voor advies mag je me altijd contacten. Geen probleem! Bestellen doe je eenvoudig door de layout aan je winkelmandje toe te voegen.

$

Plaats je bestelling via deze site

Als je bestelling bij ons binnen is gekomen gaan we direct voor je aan de slag. Geef duidelijk aan of dat je hosting bij je website wilt bestellen of dat je zelf al van hosting voorzien bent.

$

Stuur je content in per mail

Per mail mag je me alles toesturen wat je maar hebt. Te denken valt aan je logo, korte inleidingstekst en een paar afbeeldingen (van goede kwaliteit).

$

Eerste opmaak

Je ontvangt een link om de eerste opmaak te bekijken. Neem de tijd om alles door te lezen en goed te overdenken. Correcties mag je me per telefoon of per mail doorgeven.

$

Puntjes op de i

Als alle puntjes op de i staan ga je online met je site.

Kleine note: Een one-page website heeft geen doorlinks. Waar dat je op onderstaande voorbeeld knoppen ziet staan als “meer info” of “bestel” deze zullen komen te vervallen in de uiteindelijke opmaak.

LAYOUTS

KLIK OP ONDERSTAANDE AFBEELDINGEN EN JE ZIET VOORBEELDEN VAN DE ONE-PAGER BINNEN DIE LAYOUT

DESIGN AGENCY

COFFEE SHOP

FURNITURE STORE

RESTAURANT

YOGA STUDIO

PHOTO MARKETPLACE

TRAVEL AGENCY

FARMERS MARKET

LIFE COACH

BED AND BREAKFAST

Ik ben er klaar voor! Jij ook?
Ook jouw content staat te popelen om goed weergegeven te worden.